uw tuinoplossing op maat!

Veilig en vakkundig vellen van bomen
Uw bomen zijn onze zorg

Zoekt u een betrouwbare partner voor het snoeien en vellen van bomen in de regio Kortrijk? Dan bent u bij Tuinaanleg en -onderhoud Ward Deprez aan het juiste adres.

De juiste expertise

Het snoeien en vellen van bomen is een gevaarlijke klus waar u beter niet zelf aan begint. Als bedrijf, gemeentebestuur of particulier kan u dit werk veilig en met een gerust hart toevertrouwen aan Ward Deprez, een vakman met maar liefst 9 jaar ervaring. Elke opdracht wordt uitgevoerd met de juiste dosis passie en vakmanschap.

Dringende opdrachten

Tuinaanleg en -onderhoud Ward Deprez verwijdert ook boomstronken, graaft boomwortels uit en rooit uw hagen. Voor dringende opdrachten, zoals het wegnemen van omgevallen bomen en takken bij stormschade, houden we steeds een gaatje vrij in onze agenda. We zijn gevestigd in Deerlijk en werken in de ruime regio rond Kortrijk, Roeselare, Waregem, Moeskroen, Ronse en Gent.

Wil u graag meer informatie over tuinaanleg, tuinonderhoud of het plaatsen van terrassen en afsluitingen? Contacteer ons gerust. Wij knappen uw tuin helemaal op.

Heeft u een vraag?

Contact

Vrijblijvende offertes

Advies op maat

Eigen containerdienst