uw tuinoplossing op maat!

Terrassen en afsluitingen op maat
Topkwaliteit in ons vakgebied

Wil u terrassen of afsluitingen in de regio Kortrijk laten plaatsen? Dan is Tuinaanleg en -onderhoud Ward Deprez de perfecte partner met veel kennis van zaken.

Omheiningen in diverse materialen

Uw tuin of terras veilig afschermen en tegelijkertijd uw privacy verhogen? Het kan door een mooie en stevige afsluiting te laten plaatsen. Tuinaanleg en -onderhoud Ward Deprez bouwt snel en vakkundig omheiningen in diverse materialen, zoals houten afsluitingen, bekaert afsluitingen en constructies met steenkorven. Geen enkele opdracht is voor ons te moeilijk.

Terras in hout of tegels

Wil u een mooi en duurzaam terras laten aanleggen? Ook dan kan u beroep doen op de knowhow van Tuinaanleg en -onderhoud Ward Deprez uit de regio Kortrijk. U kiest zelf het materiaal, hout of natuurtegels en wij zorgen voor een perfecte aanleg en een piekfijne afwerking. Elk terras dat we aanleggen is uniek en past bij de stijl en gevelsteen van uw woning of bedrijfspand, uw tuinpad of oprit.

Hebt u nog vragen? Of wil u een afspraak maken voor een bezoek bij u thuis of op uw bedrijf? Contacteer ons snel en vraag een vrijblijvende offerte.

Heeft u een vraag?

Contact

Vrijblijvende offertes

Advies op maat

Eigen containerdienst